ONSDAG


Jaha då sitter man hemma och är ganska seg efter igår. Dock var det en sjukt härlig kväll. Thessan och Ida gör mig så glad. Riktigt bra tjejer det där! Var himla roligt hemma hos Thessan och sen nere på briggen och club9. Även Krille och Robin var med, vilket var mycket trevligt. Känns dock dumt att Krille fick bjuda på dricka så mycket som han gjorde, men han verkade inte mindre glad för det :p
Och nu är det inte långt kvar tills Ida fyller år, och tills hon ska ha sin födelsedagsfest. Längtar! Känner på mig att det kommer bli en toppenkväll.

Hm, vad ska man hitta på sen ikväll då? Ingen aning. Hoppas på att någon snäll individ kommer ringa senare (a) Kan bli himla segt att bara sitta hemma annars, eftersom Felixen är o jobbar. Men men, jag klagar inte. Haha känns ändå som det är dags att gå o lägga sig snart igen, riktigt trött är jag ju kan jag lova!


Sitter även och lyssnar på Lifehouse :* Underbart!
You calm the storms
And You give me rest
You hold me in your hands
You won't let me fall
You steal my heart
And You take my breath away
Would You take me in
Would You take me deeper, now



Det var nog allt, PUSS


Så är det!

Ahopp, då sitter man här o väntar på att Ida ska sluta jobba så hon kan hjälpa mig att fylla i lite papper (a) En timma kvar nu bara! :D
Tänkte dock kanske gå ner lite tidigare för råkade få syn på en underbart fin tröja när jag o jullegulle var på stan igår :p Som jag nu måste ha, annars blir jag tokig.

Sen idag vet jag inte alls vad som händer. Blir väl kanske att gå förbi Robin och se om han lever :D Kan vara bra o göra det ibland, för ibland kan man faktiskt undra :o

Blev väckt av att Mickan ringde från norge idag, även att jag sa att jag inte blev det :p Jag saknar henne. Mycket. Hon är söt, hon är min men så sjukt långt borta från mig för tillfället, och det suger.

Hm ja, kanske är dags att göra sig iordning nu då. Egentligen orkar jag inte, för jag är en väldigt lat person. Men antar att jag måste det tyvärr.  Så pusshej!

Lasse Lindh - Jag ska slåss i dina kvarter!

I dag ska bli dagen när jag välter dig.
I dag ska bli dagen när du kysser mig.
Och vi har väntat för länge och saker har kommit emellan, men aldrig mer
jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner.

-

Egentligen är det ganska onödigt att jag har en blogg, för jag sitter ändå aldrig här :p Är arbetslös, men ändå känns det inte som att jag hinner av nån lustig anledning.

Hur som helst så har det inte hänt så mkt sedan jag senast skrev. Eller, jobbar inte längre på Erneborg, vilket dock är sjukt skönt! Stod verkligen inte ut. Men ah, ändå rätt segt att inte ha något sommarjobb då längre heller :/ Vet inte alls hur jag ska bära mig åt för att få ett. Känns som att det är rätt många som kommer slåss om samma. Men aja, det är ett senare problem :D

Ahopp, händer ikväll då? ingen aning faktiskt. Är hemma i Gamleby, rätt segt. Men ändå ganska skönt.
Blir väl att bara ta det lugnt, se en film och sen sova :D Det lockar faktiskt ganska mkt just nu. Haha det är sjukt vad seg man blir av att göra ingenting, det är sinnes.

Det var väl allt så länge! :*

RSS 2.0